Finale Beloftevolle Hovenier 2015 lokt massaal veel bezoekers
Terug naar overzicht

Finale Beloftevolle Hovenier 2015 lokt massaal veel bezoekers

Finale Beloftevolle Hovenier 2015 lokt massaal veel bezoekers

PTI Kortrijk wint met het kleinste verschil

Spanning ten top bij de Beloftevolle Hoveniers. Onder een stralende zon en onder massale belangstelling van meer dan 20’000 geïnteresseerde bezoekers, is de BELOFTEVOLLE HOVENIER 2015 uitgedraaid op een ware triller van het hoogste niveau. 
 
 
Met niets meer dan een stukje braakliggend grond, het nodige materiaal en een uitdagend plan stonden de scholen van het P.I.T.O.  Stabroek, de Prov. Tuinbouwschool van Kortrijk en het Biotechnische & Sport uit Sint-Niklaas voor een moeilijk uitdaging. Deze finalisten, die in februari zich wisten te onderscheiden tijdens de pre-selectie, hadden exact twee dagen tijd om “Tea” in de “Garden” van de Tuindagen van Beervelde te brengen.
 
 
Het finale team van de Provinciale Tuinbouwschool Kortrijk, Jason Popelier, Pepijn Vandamme, Louis D'Haeye en Niels De Meulemeester onder leiding van coach Christophe Dedeurwaerder is de winnaar van de BELOFTEVOLLE HOVENIER 2015. Tijdens de Tuindagen van Beervelde vierden ze samen met hun collega's finalisten, het Biotechnische & Sport Sint-Niklaas en P.I.T.O. Stabroek deze fantastische ervaring. "We danken allen die meegeleefd hebben met onze leerlingen voor steun, aanwezigheid, berichtjes en telefoontjes." De winnaars kregen een toepasselijke kleiklinker als trofee uit handen van minister Hilde Crevits.