Steenstrips
Terug naar overzicht

Steenstrips

Steenstrips

Ons volledig gamma gevelstenen is verkrijgbaar als steenstrips. De ideale oplossing voor het verwerken van gevelstenen wanneer ruimte en gewicht een bepalende factor zijn.
 
Deze baksteenvarianten zijn standaard verkrijgbaar in vier verschillende types met een dikte van ca. 20 mm.
 
 

steenstrip

 hoekstrip

   

 horizontale strip

 horizontale hoekstrip

   
 
Met onze steenstrips kiest u voor dezelfde topkwaliteit in unieke kleuren en formaten die kenmerkend zijn voor ons gamma gevelstenen. Bovendien kunnen ze met dezelfde detaillering geplaatst worden zodat het resultaat niet te onderscheiden valt van een klassieke bakstenen muur.
 
Contacteer ons voor meer info, prijzen of stalen via steenstrips@vandemoortel.be.
 

 

Wat zijn de voordelen van steenstrips?

Renovatie

Steenstrips zijn dankzij de dikte van ca. 20 mm de ideale oplossing bij renovatiewerken waarbij de beschikbare ruimte maximaal moet ingevuld worden door isolatie.

Interieur

De steenstrips van Vande Moortel zijn ideaal voor het creëren van accentmuren in een interieur. Ze kunnen op verschillende ondergronden toegepast worden met de look van een massieve muur als resultaat. 

Flexibiliteit

Steenstrips kunnen gemakkelijk toegepast worden in complexe verbanden en patronen die zeer arbeidsintensief zijn bij traditioneel metselwerk.

Minder belasting

Steenstrips zijn een ideale oplossing in situaties waarbij de belasting een doorslaggevende factor is zoals overhellende en zwevende volumes. 

 

linea 6012
Bronsvoort Blaak Architecten
© Klaas Tuin Bennekom