‘Dag Van de Openbare Ruimte - Het Plein’ in Utrecht, Nederland
Terug naar overzicht

‘Dag Van de Openbare Ruimte - Het Plein’ in Utrecht, Nederland

‘Dag Van de Openbare Ruimte - Het Plein’ in Utrecht, Nederland

26 – 27 september - Stand 4.4.20

 
U vindt ons opnieuw op deze toonaangevende beurs binnen de publieke sector. Het is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte: ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer.
 
Als belangrijke speler in het segment van de bestrating, laten we u ons uitgebreid gamma zien waarbij de mogelijkheden grenzeloos zijn. Zo krijgt elke straatbaksteen een uniek uitzicht dat mede bepaald wordt door de ruime keuze in kleur, formaat, structuur, afwerking en legverband.
Breng ons dus zeker een bezoekje en laat u inspireren!
 

Het Plein

Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte in Utrecht kan u voor de tweede keer een echt plein betreden en beleven! Compleet met verharding uit gebakken straatstenen en natuursteen, zitelementen, groen,  een fontein, technieken en veel meer. Op Het Plein ervaren bezoekers een realstisch nagebootste ontmoetingsplek in de openbare ruimte. De initiatiefnemers van Het Plein, waaronder Steenbakkerij Vande Moortel, laten u zien wat er mogelijk is op het gebied van professionele en duurzame inrichting van de openbare ruimte, waarbij vakmanschap en kwaliteit altijd voorop staat.
 


 
 
Registreer hier voor gratis toegang! 
We ontvangen u van harte op onze stand 4.4.20