VM River Tour algemeen

VM River Tour

 

 

 

Welkom op ons jubileum


Steenbakkerij Vande Moortel viert 150 jaar unieke kwaliteit!

In 2014 bestaat steenbakkerij Vande Moortel 150 jaar. Om dit jubileum samen met u te vieren, varen we doorheen het hele land.

Ons speciaal omgebouwde rivierschip NOELLA legt vanaf 18 augustus tot eind oktober een parcours af langs Belgische binnenwateren. Van Oudenaarde tot Luik, met Brugge, Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven, Herentals en Hasselt als tussenhavens. In elke stad meren we aan op een bijzondere plek voor een uitzonderlijk feest. 

Graag nodigen wij u als bouwprofessional uit, om samen met ons aan boord van NOELLA dit jubileum te vieren.

In elke stad waar NOELLA aanmeert, houden gastsprekers op het schip uiteenzettingen over onderwerpen die ons allen boeien en aanbelangen. Meteen een optimale gelegenheid om, behalve te feesten, bij te blijven met de laatste ontwikkelingen uit de sector .

 

Maak ook kans op een exclusief etentje in een sterrenrestaurant! Aan boord kan u elke week uw kans wagen door het juiste antwoord op de prijsvraag te noteren.


 

Architectuurseminaries (vooravond)

In elke stad kan u onder andere komen luisteren naar een uiteenzetting over de projecten die er op stapel staan of in volle ontwikkeling zijn. Architecten, projectontwikkelaars en studiebureaus lichten hun projecten toe vanuit een maatschappelijke, ecologische en duurzame invalshoek. Van de ontwikkeling van brownfields tot duurzaam en ecologisch bouwen, al deze thema’s in een unieke sfeer en omkadering met doorlopend receptie met finger food.  

Via inschrijving: max 50 personen.

Infosessie over sociale huisvesting (namiddag)

Belanghebbenden in de sector van de sociale huisvesting wisselen van gedachten over kansen en opportuniteiten in hun domein. Op het programma staan thema’s zoals de nieuwe selectieprocedures, CBO, Design & Build en projectbesprekingen. We verwelkomen u met een Walking dinner om 12u en na de lezingen heeft u de ideale kans om ideeën uit te wisselen en gericht te netwerken.

Via inschrijving: max 70 personen.

Groen moment (vooravond)

Als marktleider in kleiklinkers en pionier in ecologische formaten hebben we ook oog voor groen, tuin en publieke ruimte. Praktisch en theoretisch worden thema’s zoals groenvoorziening, de nieuwe verordening van hemelwater, onkruidbestrijding en verharding toegelicht. Zoals steeds met verrassende culinaire recepten binnen een uniek kader.

Via inschrijving: max 50 personen.

After Work lounge café (vooravond)

Wanneer de week er op zit is iedereen welkom in ons lounge café. Met dank aan onze partners maken wij van NOELLA het ideale lounge café om uit te blazen na de zware werkweek. Wij voorzien muziek, entertainment en de nodige dorstlessers en kijken uit naar uw aanwezigheid!

Kom proeven van de magische coctails van Ben Belmans!
Meer info.

Vrije ingang.

 

 

Bekijk het gedetailleerde programma door te klikken op de gewenste locatie en schrijf u in!