Lanceringsactie Linea7 7045 en 9002

Lancering twee gloednieuwe ecologische linea7 wasserstrich gevelstenen

 

 

 

Met de lancering van Linea7 7045 en Linea7 9002 bestaat de ecologische ‘Linea7-reeks' nu uit 9 subtiel genuanceerde kleurtinten. Deze twee gloednieuwe gevelstenen dragen het ECO-7-size-label dankzij hun smallere formaat.

Hiermee breiden we ons gamma ecologische gevelstenen opnieuw uit, met het begrip ‘duurzaam en ecologisch bouwen’ als drijfveer voor de toekomst.

Linea7 7045 en Linea 9002 zijn ‘Kaliber Bricks’ met een hoge design value. Ze zijn uitermate geschikt voor hedendaagse en tijdloze architectuur. Beide stenen zijn vervaardigd volgens de populaire Wasserstrich methode.
Zo kenmerken ze naast een egale textuur ook een unieke natuurlijke uitstraling wat het gamma van Vande Moortel typeert.

 

 

 

 

 

ECOLOGISCH FORMAAT?

Reeds 20 jaar geleden herdimensioneerde Steenbakkerij Vande Moortel het klassieke formaat van gevelstenen en kleiklinkers naar een geoptimaliseerd, slanker en ecologisch formaat.

Door deze ingreep hebben we de productie van deze duurzame bouwmaterialen verder geoptimaliseerd op het gebied van grondstoffen en energie.

Bovendien komen we zo al ruime tijd tegemoet aan de noden rond energiezuinig en duurzaam bouwen. Met ECO-7-size gevelstenen kiest u voor een ecologische oplossing en de kwaliteit van een gloednieuwe gevel.

ONTDEK ALLE GEVELSTENEN IN ECO-7-SIZE